Κρέμα καρύδας-Coconut Cream.
Savoy
Η κρέμα καρύδας είναι η κορυφαία επιλογή για επιδόρπια και συνταγές που απαιτούν γάλα καρύδας.
Προσθέτει μια βελούδινη υφη σε ασιατικά πιάτα, όπως κάρυ και σούπες. Χρησιμοποιείται επίσης σε επιδόρπια.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του γάλατος καρύδας και της κρέμας καρύδας; Δεν είναι μεγάλη όσον αφορά τη γεύση και την εμφάνιση. Όμως, η κρέμα καρύδας περιέχει λιγότερο νερό, και περισσότερο λίπος από το γάλα καρύδας.
Συστατικά:
Γάλα καρύδας 70%, νερό, κάλιο. Χωρίς ζάχαρη.
Προϊόν της Ταϊλάνδης.
Διατροφικη αναλυση ανα 1 / 2 φλιτζάνι σερβιρίσματος.
Θερμίδες 200
Θερμίδες από λίπος 180
Λιπαρά 20 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου