Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Σάλτσα τσίλι γλυκόξινη για κοτόπουλο

Σάλτσα τσίλι γλυκόξινη για  κοτόπουλο.


Η γλυκόξινη σάλτσα ειναι καλη για το κάθε πιάτο. 
Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με κοτόπουλο, ψάρι ή με σπρινγκρολλ.
Χρησιμοποιειται ευρεως στην ανατολίτικη κουζίνα.
Συστατικά
Κόκκινο τσίλι 23%, 37% νερό, ζάχαρη 30,09%, 5,86% σκόρδο, αλάτι 3,55%, κιτρικό οξύ 0,50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου