Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010

Κολιανδρος

Κολιανδρος σε Σκόνη
TRS 100g

Ο κολιανδρος σε σκονη μπορει να προστεθει σε σούπες. Έχει μια ισχυρή γεύση καρυδιού και υπόγλυκη πικάντικη γεύση.
Το προϊόν αυτό είναι ένα συστατικό της μαγειρικής. Θα πρέπει να καταναλώνεται μόνο μετά το μαγείρεμα σε θερμοκρασία τουλάχιστον 60 βαθμών Κελσίου για τρία λεπτά πριν το σερβίρετε. 
Επίσης γνωστό ως Dhaniya.
Διαβαστε επισης.κόλιανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου