Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Κρέμα καρύδας

Κρέμα καρύδας-Coconut Cream.
Savoy 

Η κρέμα καρύδας είναι η κορυφαία επιλογή για επιδόρπια και συνταγές που απαιτούν γάλα καρύδας.
Προσθέτει μια βελούδινη υφη σε ασιατικά πιάτα, όπως κάρυ και σούπες. Χρησιμοποιείται επίσης σε επιδόρπια.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του γάλατος καρύδας και της κρέμας καρύδας; Δεν είναι μεγάλη όσον αφορά τη γεύση και την εμφάνιση. Όμως, η κρέμα καρύδας περιέχει λιγότερο νερό, και περισσότερο λίπος από το γάλα καρύδας.
 Συστατικά:
Γάλα καρύδας 70%, νερό, κάλιο.    Χωρίς ζάχαρη.
Προϊόν της Ταϊλάνδης.
Διατροφικη αναλυση ανα 1 / 2 φλιτζάνι σερβιρίσματος.
Θερμίδες                                 200
Θερμίδες από λίπος                180
Λιπαρά                                   20 g
Κορεσμένα λιπαρά                 14 g
Νατριο                                 17 mg

Διαβαστε για την Καρυδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου