Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Φακές κόκκινες Βιολογικες

Φακές κόκκινες
Βιολογικες


Στην Ινδία, οι κόκκινες φακές ειναι ενα βασικό είδος διατροφής.
Οι κόκκινες φακές απαιτούν μαγείρεμα 20-30 λεπτών.

Οι Φακες δεν χρειάζεται να μουλιασουν σε νερο πριν το μαγείρεμα.         Μόνο προσθέστε το αλάτι όταν οι φακες εχουν μαλακωσει στο βρασιμο. 
Το αλατι στην αρχη του μαγειρεματος σληραινουν τις φακες και δεν βραζουν ευκολα.



Θρεπτικη αναλυση ανα 100gr:
Ενέργεια:                         1342 kJ
Πρωτεΐνες:                          23,5 g
Υδατάνθρακες:                   50,8 g
Λίπος:                                   1,4 g
Φολικό οξύ                    0103 mg 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου