Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Νουντλς αυγού Pancit Canton

Νουντλς αυγού Pancit Canton

Τα νουντλς αυγου αποτελούν το κύριο βασικό υλικο στην κινέζικη κουζίνα. Αυτα γίνονται συνήθως με ανάμειξη αλευρου σίτου, άμυλο καλαμποκιού, αλάτι, λάδι, και του αυγού φυσικά. Η προσθεση αυγού στα Noodles τα κάνει να είναι πλούσια σε γεύση, υφή και χρώμα.
Δοκιμάστε αυτα τα νουντλς ειναι πολυ νοστιμα. Τα noodles αυγου μαγειρευονται γρήγορα.

Μερίδα: 1 / 4 πακέτο (56 g)
Εξυπηρετούν ανά Συσκευασία: περίπου 4 μεριδες   (228 g)

Θρεπτικές πληροφοριες ανά μερίδα
Ενεργεια                           280 Θερμίδες
Λιπος Σύνολο                       13 g            το 20% της ημερ.αξιας*
Κορεσμένα λιπαρά               12 g            το 60%
Trans Λιπαρά                          0 g
Χοληστερόλη                       0 mg
Νατριο                             300 mg            το 12%
Υδατάνθρακες                      33 g            το 11%
Φυτικες Ίνες                            2 g             το 8%
Ζάχαρη                                   2 g
Πρωτεΐνη                                6 g
Σιδηρος                                                      το 5%
*οι ημερήσιες τιμές (DV)επι τοις % βασίζονται σε μια δίαιτα 2.000 θερμίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου