Αλεύρι Κασσαβας
Οι κασσαβες καλλιεργούνται κυρίως στις τροπικές περιοχές.
Ειναι ριζες,μοιαζουν λιγο με τις πατατες και το φυτο μπορεί να αυξηθεί έως και 3 μέτρα ύψος.
Για την παρασκευη του αλεύρου, χρησιμοποιούνται οι κόνδυλοι κασσαβας μέχρι 80 εκατοστά μήκος.
Στην Ινδία και το Πακιστάν αυτο το αλεύρι χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή του ψωμιού. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει σε γαρνιτούρες από λαχανικά ή σε πιάτα με βάση το κρέας, ή σε συνδυασμό με τα φασόλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου