Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Aginomoto-Μπαχαρικο

Aginomoto-Γλουταμινικό μονονάτριο 

Μπαχαρικο που χρησιμοποιειται στην ινδονησιακη κουζίνα.
Παραδείγματα χρήσης:
- ½ κουταλάκι για Σούπα (για 5-6 άτομα):
- ½ κουταλάκι για λαχανικα (για 5-6 άτομα):.
-½ κουταλάκι για Mi goreng (για 5-6 άτομα):.
Προσθέστε μια πρέζα σε κάθε τρόφιμο για να ενισχυθεί η φυσική γεύση. Αυτό το προϊόν είναι χωρίς λιπαρά, και επίσης δεν εχει χρωστικές ουσιες και συντηρητικά.
Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου