Aginomoto-Γλουταμινικό μονονάτριο
Μπαχαρικο που χρησιμοποιειται στην ινδονησιακη κουζίνα.
Παραδείγματα χρήσης:
- ½ κουταλάκι για Σούπα (για 5-6 άτομα):
- ½ κουταλάκι για λαχανικα (για 5-6 άτομα):.
-½ κουταλάκι για Mi goreng (για 5-6 άτομα):.
Προσθέστε μια πρέζα σε κάθε τρόφιμο για να ενισχυθεί η φυσική γεύση. Αυτό το προϊόν είναι χωρίς λιπαρά, και επίσης δεν εχει χρωστικές ουσιες και συντηρητικά.
Κατάλληλο για χορτοφάγους.
Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου