Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

Τζίντζερ για σουσι

Τζίντζερ για Sushi

Το  νωπο Τζίντζερ για Sushi διεγείρει την όρεξη, τονώνει τη γεύση και ενισχύει την πέψη. Μπορεί να καταναλωθεί απευθείας από τη συσκευασία, και ονομάζεται έτσι γιατί σερβίρεται σχεδόν πάντα με το sushi ή το sashimi, για να καθαρίσει τον ουρανίσκο.
Εχει επίσης αντιβακτηριακες ιδιότητες. Συνδυάζει καλά τόσο τα δυτικα  όσο και τα ασιατικά πιάτα.
Κομμένα σε λωρίδες τα προσθέσετε σε σαλάτες, τηγανητό ρύζι ή ζυμαρικά, και ανακατεύετε με τις τηγανιτές πατάτες ή κανετε χρήση κατευθείαν από το πακέτο, ως το τέλειο συμπλήρωμα για tempura και άλλα τηγανητά τρόφιμα, τα ψάρια και, φυσικά, σούσι!

Αυτό το Τζίντζερ για Sushi έχει μια υπέροχη γεύση και έχει παρασκευασθεί από νέες ρίζες τζίντζερ, σε λεπτές φέτες, με λίγο αλάτι  μεσα σε ξίδι ρυζιού υψηλής ποιότητας. Είναι χωρίς ζάχαρη και το χρώμα του προέρχεται φυσικά από το κόκκινο βότανο shiso.

Συστατικά: Νωπη ρίζα τζίντζερ (78%), ξίδι ρυζιού (νερό, ρύζι), shiso (perilla) φύλλα, θαλασσινό αλάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου