Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ
ΣΠΟΡΩΝ ΓΚΡΕΪΠΦΡΟΥΤ

   Τι θα λέγατε, αν είχατε στο φαρμακείο του σπιτιού σας, ένα ατοξικό σκεύασμα που είναι δραστικό κατά 800 περίπου βακτηριδίων και 100 μικροβιακών στελεχών, μυκήτων και πολλών μονοκύτταρων παρασίτων;
   Το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ από τη ΜΟΡΦΕΑΣ ΕΛΛΑΣ, είναι πιστοποιημένο, χωρίς χλωριούχο βενζεθόνιο triclosan. Το μόνο με ευχάριστη γεύση. Γερμανικό προϊόν, από 33% εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ.

 Βοηθά την εντερική χλωρίδα.
 Δίνει επιτυχή αποτελέσματα διαρκείας.
 Δρα ενάντια σε διάρροια, γρίπη, εκζέματα, δερματικούς μύκητες, πιτυρίδα, ιγμορίτιδα, στοματικό έλκος, κολπική ή εντερική Candida, τροφική δηλητηρίαση, κολπίτιδα, χολέρα, μικρά τραύματα, ακμή, έρπη, μύκητες νυχιών.
  
   «Συνέβη το έτος 1980. Ο Δρ. Jacob Harich, βραβευμένος με το βραβείο Einstein, ανοσολόγος με ειδίκευση στην έρευνα φυσικών φαρμάκων, ανακάλυψε ότι το εκχύλισμα των σπόρων του γκρέιπφρουτ είναι ιδεώδες μικροβιοκτόνο, το οποίο αδρανοποιεί ιούς, βακτηρίδια, ένζυμα, μύκητες. Στα αποτελέσματα των ερευνών συμμετείχαν αναρίθμητα Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα σε Ευρώπη και Αμερική».
   Ο Δρ. Klaus Kustermann σχολιάζει: «Κατά τη γνώμη μου, το εκχύλισμα κιτρικών σπόρων είναι το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό αντιβιοτικό και μυκητοκτόνο που μας έχει δώσει η φύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου