Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ

ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ (Ketjap manis)
Περιεχόμενα 240 ml. 

Η Ketjap manis ειναι μια γλυκια σαλτσα σογιας απο την ινδονησια.
Εχει ελαφρως πικαντικη γευση με ελαχιστο αλατι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Ινδονησιακά πιάτα όπως Nasi goreng ή Bahmi goreng αλλά μπορεί επίσης να εμπλουτίσει τις ασιατικές σούπες σας και να χρησιμοποιηθεί ως καρύκευμα και μαρινάρισμα,και για όλα τα είδη φαγητων.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επισης στο κρέας και στα ψάρια.


Θρεπτική αξία ανά 100 ml:
Ενέργεια 1075 kcal kJ/255
Πρωτεΐνες 7,9 g
Υδατάνθρακες 55 g
Λίπος - g.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου