Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010

Σάλτσα σόγιας-ταμαρι.

Σάλτσα σόγιας-TAMARI
 Ιαπωνική σάλτσα σόγιας. 

Το ταμάρι παρασκευάζεται με βιολογικό τρόπο, από φασόλια σόγιας, θαλασσινό αλάτι και νερό πηγής. Ζυμώνεται για τουλάχιστον 2 χρόνια σε ξύλινα βαρέλια.

Η διαφορά ανάμεσα σε ταμάρι και shoyu, είναι ότι το ταμάρι είναι πιο πικάντικο και πιο αλμυρό.

Προϊόν Γερμανίας. Περιεχόμενο 250ml.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου