Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Κορν φλεικς Αμαρανθου

Amaranth Flakes

 Ο αμαρανθος δίνει σε αυτές τις λεπτές τραγανές νιφάδες, γεύση καρυδιού. Το Καλαμπόκι και ο αμαρανθος αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά στο θεμα των θρεπτικών ουσιών.
Απολαύστε το Amaranth Flakes ως ένα ισορροπημένο και πλήρες πρωινό. Ακόμη και τα παιδιά αγαπούν και τρωνε με ευχαριστηση το τραγανό αυτο πρωινο.
Χρήσεις:
Στο κρύο ή ζεστό γάλα, στο γιαούρτι, με τυρί cottage ή ξινό γάλα για πρωινό. Για τη διακόσμηση των κέικ, μπισκότων, επιδόρπιων και γλυκων.
Συστατικά:
Καλαμπόκι, αμάρανθος 25%, μέλι, βύνη καλαμποκιου, αλάτι της θάλασσας.

Θρεπτική αξία ανά 100 gr, ημερησια απαίτηση: 2000 kcal
Πρωτεΐνες: 9,3 g                                                          18,6%
Υδατανθρακες: 77,1 g                                                 28,6%
των οποίων ζάχαρη: 7,6 g                                          8,4%
Λίπη: 3,7 g                                                                   5,3%
εκ των οποίων κορεσμένα: 1,1 g                               5,5%
φυτικες ίνες: 3,2 g                                                       12,8%
Νάτριο: 1,9 g                                                              79,2%
Ενέργεια: 385,0 kcal / 1611,9 kJ                                 19,3%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου