Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Βιολογικα νουντλς Udon

Organic noodleς Udon

Τα βιολογικα νουντλς Udon είναι Ιαπωνικά noodle απο μαλακό σιτάρι.
Τα udon σερβίρονται κατά παράδοση σε ζωμό ή με έντονα αρωματισμένες σάλτσες, αλλά είναι νόστιμο και να τα ανακατεύετε με τηγανητα λαχανικα.
Μπορουν να χρησιμοποιηθούν επισης για να κάνουν noodle σαλάτες.

Τα νουντλς Udon είναι εύπεπτα, και εργαστηριακά πειράματα στην Ιαπωνία με πεπτικά ένζυμα και ελεγχόμενες θερμοκρασίες έχουν δείξει ότι χωνευονται πολύ πιο γρήγορα από τα άλλα είδη noodles και ζυμαρικών.
Τα βιολογικα Udon έχουν ένα μεταξένιο χρωμα, με απαλή υφή και ειναι συσκευασμένα σε τρεις δεσμιδες δεμένα με κορδέλα
Κάθε συσκευασία 250γρ.
Συστατικά:
Αλεύρι σταριου *, αλάτι της θάλασσας. * βιολογικής καλλιέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου