Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Συνταγη με νουντλς Udon

Νουντλς Udon με λάχανο, μανιτάρια και σάλτσα Sriracha
Υλικα
80g βιολογικα noodles Udon, 
0,5 κουταλια της σούπας λάδι,
Μισο κρεμμύδι, κομενο σε ροδελες,
1 κουταλιά μπέικον σε μικρά κοματια,
1 λάχανο, λεπτοτεμαχισμένο,
8 μανιτάρια,κομμενα στα τέσσερα, 
σάλτσα σόγιας,
σάλτσα Sriracha,
Εκτελεση
Βραστε τα βιολογικα noodles udon μέχρι να μαλακώσουν, στραγγίστε και κρυωστε τα στη βρύση. 
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα wok ή Αντικολλητικο μεγάλο τηγάνι. Τηγανίζετε το κρεμμύδι και το μπέικον για περίπου 2-3 λεπτά, στη συνέχεια, προσθέστε το λάχανο και τα μανιτάρια και ανακατεύετε τηγανίζοντας σε δυνατή φωτιά μέχρι να βρασει το λάχανο. 
Ριξτε τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα Sriracha. Προσθέστε τα noodles και ανακατέψτε για ένα λεπτό, έως ότου όλα να αναμειχθουν ομοιόμορφα. Σερβίρετε αμέσως με επιπλεον σάλτσα Sriracha για όσους τους αρέσει περισοτερο hot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου