Νουντλς στιγμης ρυζιου-VIFON
Απο το Βιετναμ.
Τα noodles ρυζιού, Pho δεν μαγειρεύονται,αλλα τα βαζουμε σε βραστό νερό για περίπου 3 λεπτά. Μετά χύνουμε το νερο και ειναι ετοιμα.Στο τελος βαζουμε τα μπαχαρικα(φακελακια)και ανακατευουμε.
Συστατικα
Νουντλς απο Ρύζι 83%, αλάτι, ζάχαρη, ενισχυτικό γεύσης (όξινο γλουταμινικό νάτριο.
Καρύκευμα-αλάτι, ζάχαρη, φοινικέλαιο, ενισχυτικό γεύσης.
Αποξηραμένα λαχανικά , «μπαχαρικά Pho», τζίντζερ, κρεμμυδιού, πιπέρι, τεχνητή γεύση κοτόπουλου (4%), φυσικό χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου