Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Νουντλς στιγμης ρυζιου

                               Νουντλς στιγμης ρυζιου-VIFON
                                              Απο το Βιετναμ.

 Τα noodles ρυζιού, Pho δεν μαγειρεύονται,αλλα τα βαζουμε σε βραστό νερό για περίπου 3 λεπτά. Μετά χύνουμε το νερο και ειναι ετοιμα.Στο τελος βαζουμε τα μπαχαρικα(φακελακια)και ανακατευουμε.
 Συστατικα
Νουντλς απο Ρύζι 83%, αλάτι, ζάχαρη, ενισχυτικό γεύσης (όξινο γλουταμινικό νάτριο.
Καρύκευμα-αλάτι, ζάχαρη, φοινικέλαιο, ενισχυτικό γεύσης.
Αποξηραμένα λαχανικά , «μπαχαρικά Pho», τζίντζερ, κρεμμυδιού, πιπέρι, τεχνητή γεύση κοτόπουλου (4%), φυσικό χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου