Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Καρύδα τριμμένη

Καρύδα τριμμένη

Η τριμμενη καρύδα προέρχεται από αφυδατωμένη καρύδα * υψηλης ποιότητας.
* Πιστοποιημένα οργανική καλλιέργεια.
Χρηση
Είναι ιδανικη ως προσθήκη στα δημητριακά, στις σαλάτες φρούτων, για ψήσιμο κέικ και γλυκά και στο μαγείρεμα.
 Χρησιμοποιειται επισης στην ασιατική και την ινδική κουζίνα.
100 g τριμμενης καρύδας περιέχουν κατά μέσο όρο 70% λιπαρά, 4% πρωτεΐνη και 5% ζάχαρη.


Θρεπτικη ανάλυση που βασίζεται σε 100 g
Ενέργεια                                    KJ 2881/ kcal688
Πρωτεΐνη                                                 7,4 g
Υδατανθρακες                                         7,9 g
Λίπος                                                      68,2 g

Διαβαστε για Τα οφέλη από το λάδι καρύδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου