Καρύδα τριμμένη
* Πιστοποιημένα οργανική καλλιέργεια.
Χρηση
Είναι ιδανικη ως προσθήκη στα δημητριακά, στις σαλάτες φρούτων, για ψήσιμο κέικ και γλυκά και στο μαγείρεμα.
Χρησιμοποιειται επισης στην ασιατική και την ινδική κουζίνα.
100 g τριμμενης καρύδας περιέχουν κατά μέσο όρο 70% λιπαρά, 4% πρωτεΐνη και 5% ζάχαρη.
Θρεπτικη ανάλυση που βασίζεται σε 100 g
Ενέργεια KJ 2881/ kcal688
Πρωτεΐνη 7,4 g
Υδατανθρακες 7,9 g
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου