Τρίτη, 18 Μαΐου 2010

Παστα Κάρρυ πράσινη

Παστα Κάρρυ πράσινη- Green Curry Paste

400γρ

Απολαύστε την πλούσια και αυθεντικη γεύση της Green Curry Paste, όπως χρησιμοποιείται σε πολλά εστιατόρια της Ταϊλάνδης.

Συνταγή πρόταση:
• Ανακατέψτε 50g πράσινο κάρι πάστα με 200γρ γάλα καρύδας, στη συνέχεια, προσθέστε αλλα 200γρ γάλα καρύδας και θερμαίνετε μέχρι βρασμού. (Για μια γεύση πιο ήπια, μείωση κατά το ήμισυ την ποσότητα της πάστας).

• Προσθετουμε 200γρ κρέας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

• Στη συνέχεια, προσθέτουμε 100-150g τα λαχανικά και 100 γραμμάρια νερό και μαγειρευουμε μέχρι να γίνουν τα λαχανικά.

Συστατικά: Πράσινο Τσίλι 31%, Lemon Grass 21%, 18,5% σκόρδο, αλάτι 12,5%, Galangal 8,5%, παστα γαρίδας (γαρίδες 83%, αλάτι 17%) 4%, Καφιρ Lime Peel 2%, κορίανδρος Seed 1%, πιπέρι 0,5%, 0,5% Κύμινο, Turmeric 0,5%.
Αυτό το προϊόν της Ταϊλάνδης δεν περιέχει πρόσθετες ουσιες, συντηρητικό ή χρώμα και θα πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου