Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Σάλτσα σόγιας

Σάλτσα σόγιας KIKKOMAN
Η Σάλτσα σόγιας KIKKOMAN παράγεται φυσικά από μια παραδοσιακη ιαπωνικη συνταγή που χρονολογείται πάνω από 300 χρόνια. Κατασκευάζεται μόνο με τέσσερα φυσικά συστατικά:
 νερό, φασόλια σόγιας, το σιτάρι και το αλάτι.
Δεν περιέχει καθολου τεχνητές χρωστικές ή αρωματικές ύλες!
Εχει ομορφο βαθύ κόκκινο-καφέ χρώμα, πλούσιο άρωμα και μια λεπτή και έντονη γεύση.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μαγείρεμα και ως επιτραπέζιο καρύκευμα όπως το αλάτι και το πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου