Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Ασιατικη συνταγη

Συνταγη με σαλτσα SRIRACHA

Καλαμάρια τηγανητά


Για τη σαλτσα.
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 / 4φλιτζανιού Sriracha 
2 κουταλιές ξίδι από κόκκινο κρασί
Ανακατευω με ενα κουταλι τα υλικα για τη σαλτσα.
Η σαλτσα αυτη χρησιμεύει για να βουταμε τα τηγανητα καλαμαρια.

Υλικα
1 / 2 φλιτζάνι καλαμάρια
1 φλιτζάνι γάλα
1 κούπα αλεύρι
1 / 2φλιτζάνι σιμιγδάλι 
Φυτικά έλαια για τηγάνισμα
Αλατοπίπερο
Εκτελεση
1.Βαζουμε τα δαχτυλίδια καλαμαριου στο γάλα για περίπου 20 λεπτά.
2.Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι και το σιμιγδάλι.
3.Βαζουμε τα καλαμαρια στο μπολ και τα αλευρωνουμε.
4.Ζεσταίνουμε το λάδι σε 350 βαθμούς, και τηγανίζουμε τα καλαμάρια μέχρι να ροδίσουν.
5.Αλατοπιπερωνουμε  και σερβίρουμε με τη σαλτσα που εχουμε φτιαξει.
Καλη σας ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου