Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

Kukicha. Ιαπωνικο πρασινο τσαι

                     Ιαπωνικο πρασινο τσαι Kukicha

Το τσαι Kukicha Παράγεται από τους βλαστούς του  θάμνου τσαγιού (Camellia sinensi) αφού αφαιρεθούν τα φύλλα. Δίνει ένα πολύ δροσιστικό τσάι που καταναλώνεται κυρίως το πρωί στο ξύπνημα.                                                  Αυτό το πολύ ιδιαίτερο τσάι γίνεται από τους βλαστούς, αφού αφαιρεθούν τα φύλλα στην παραγωγή τσαγιού Sencha.  Δεν περιέχει τεΐνη αλλά κρατά όλα τα ευεργετικά συστατικά του πράσινου τσαγιού. Οι νότες καφέ και μαύρης σοκολάτας το κάνουν ένα εξαιρετικά ευχάριστο τσάι τόσο για το πρωινό όσο και για το βράδυ.                                                                   

Το τσάι Kukicha περιέχει 90 τοις εκατό λιγότερη καφεΐνη από το  καφέ.                                                                                                                                                                                                                     
Το τσαι Kukicha είναι επίσης ειναι ενα από τα προτιμώμενα τσάγια της μακροβιοτικής διατροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου